Fără categorie

Spitalul Județean rămâne prioritate pentru Consiliul Județean

Unul din proiectele de hotărâre dezbătute și aprobate de consilierii județeni în prima ședință ordinară a anului, miercuri, 25 ianuarie, a vizat aprobarea documentaţiei tehnico – economice pentru obiectivul de investiţii „Lucrări de amenajare și modernizare curte interioară Spitalul Județean de Urgență Giurgiu” în faza Proiect tehnic și detalii de execuție.

Practic, este vorba despre o serie de lucrări despre care se vorbșete demult, dar care au rămas doar în stadiul de discuții. Acum, însă, proiectul a intrat ”în linie dreaptă”.

Potrivit explicațiilor date în plen de specialiștii din aparatul propriu al Consiliului Județean, este vorba despre refacerea carosabilului existent și construirea de noi căi de acces, executarea unui pasaj pietonul pentru transportul pacienților ce nu se pot deplasa singuri și executarea unei căi de legătură între corpurile de clădiri din Spitalul nou și cel vechi.

De asemenea, în același proiect este inclusă amenajarea a 60 de locuri de parcare, a unor spații verzi și alei pietonale, precum și finalizarea rețelei de iluminat public exterior și a celei de canalizare.

În plus, vor fi demolate construcțiile aflate în stare avansată de degradare.

Valoarea întregului proiect se ridică la peste 7,2 milioane lei, iar durata de execuție este de 24 de luni.

The post Spitalul Județean rămâne prioritate pentru Consiliul Județean appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Spitalul Județean rămâne prioritate pentru Consiliul Județean

Comentarii

comentarii