Fără categorie

Surpriza de la roata de rezervă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, în portbagajul unui vehicul condus de un cetăţean bulgar, în spaţiul destinat roţii de rezervă. 1.600 pachete cu ţigări, pe care şoferul a încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 03.10.2020, la ora 05.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul bulgar A.K., în vârstă de 33 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în spaţiul destinat roţii de rezervă, 1.600 pachete cu ţigări.

La cercetări, bărbatul a declarat că a cumpărat ţigările din Bulgaria şi urma să le transporte în Germania pentru a le oferi cadou prietenilor.

Ţigările, în valoare de 32.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigări, faptă prevăzută de Legea 227/2015.

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

The post Surpriza de la roata de rezervă appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Surpriza de la roata de rezervă

Comentarii

comentarii