Fără categorie

Tânăr căutat de Poliție, după ce a dispărut de la domiciliu

La data de 18 aprilie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, din comuna Gostinari, județul Giurgiu, cu privire la faptul că fratele său GOGOR FLORIN, de 22 de ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

 

SEMNALMENTE: înălțime 1,75 m, greutate 60 kg, ten deschis, păr șaten, drept, des, scurt, tuns periuță, ochi căprui, față ovală, nas drept, mediu, gura mijlocie, mers legănat, prezintă o cicatrice post-traumatică în partea dreaptă a capului (tăietură veche) și are degetele ambelor mâini paralizate/anchilozate.

 

La data plecării tânărul era îmbrăcat cu un trening (bluza și pantaloni) de culoare portocalie, pantalonii prezentând dungi de culoare neagră pe exterior și adidași de culoare verde, având asupra sa o geantă (sacoșă) de culoare albă și un rucsac de culoare neagră.

 

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea tânărului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

The post Tânăr căutat de Poliție, după ce a dispărut de la domiciliu appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Tânăr căutat de Poliție, după ce a dispărut de la domiciliu

Comentarii

comentarii