Fără categorie

Tânăr venit la scăldat la Piciorul Podului, căutat de scafandrii de la ISU

Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Giurgiu, este căutat, vineri, de pompieri şi scafandri, după ce un cunoscut a anunţat dispariţia acestuia în apele Dunării în timp ce se afla la scăldat, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

„Prin 112 am fost anunţaţi în urmă cu puţin timp despre faptul că doi tineri se aflau la scăldat în apele fluviului Dunărea, pe raza municipiului Giurgiu, la piciorul Podului Prieteniei, iar unul dintre aceştia nu a mai fost văzut ieşind din apele Dunării şi este posibil să se se fi înecat. Pompierii giurgiuveni s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o barcă, o ambulanţă SMURD, opt subofiţeri şi scafandri şi desfăşoară acţiuni de căutare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Monalisa Frâncu. (www.agerpres.ro)

Acţiunile de căutare au început în jurul orei 9, iar cinci ore mai târziu, tânărul încă nu fusese găsit. La faţa locului sunt mobilizate forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului Giurgiu:  o autospecială de stingere cu apă și spumă, o barcă, o ambulanță SMURD, 8 subofițeri. (imagine: foto Arcanu)