Tragedie la Naipu: un bărbat a murit, soţia sa – transportată cu elicopterul SMURD la spital

Este vorba despre un accident rutier înregistrat miercuri, în jurul orei 14. Echipajele de salvatori de la Garda Mihăileşti, sosite la faţa locului în urma unui apel la 112, ce anunţa un accident cu două victime încarcerate, au reuşit să scoată din autoturismul făcut zob şoferul, în vârstă de 61 de ani, şi pe soţia sa – 62 de ani.

Dacă în cazul femeii s-a constatat că avea traumatisme multiple -însă era conştientă – şi s-a decis chemarea elicopterului SMURD, care a transportat-o la spital, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, echipajele de pe ambulanţele de la faţa locului constatând că are leziuni incompatibile cu viaţa, declarându-l decedat.

Poliţia a deschis acum o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat şi cum a ajuns şoferul să lovească violent maşina, într-o zonă în care era drum drept.

The post Tragedie la Naipu: un bărbat a murit, soţia sa – transportată cu elicopterul SMURD la spital appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Tragedie la Naipu: un bărbat a murit, soţia sa – transportată cu elicopterul SMURD la spital