Fără categorie

Trosniţi cu statutul PNL peste ceafă, Anton şi Costel recunosc faptul că sunt analfabeţi funcţional

 

În vânzoleala creată de pregătirile pentru Ziua Naţională a României, a trecut aproape neobservată conferinţa se presă de la PNL din 30 noiembrie, unde au fost prezente cele două „eminenţe cenuşii” ale filialei gurgiuvene a partidului, Costel Dumitru şi secundul său Ion Mateescu.

Dacă Mateescu a evocat vremurile când făcea el deszăpezire prin judeţ ( ehe, poate chiar ne aducem aminte într-o zi de vremurile acelea), Costel Dumitru recunoaşte, sincer că el, în calitate de preşedinte executiv este un analfabet funcţional pentru că, deşi a citit statutul Partidului, nu l-a înţeles!

Este vorba despre scoaterea de pe listă, prin vot în BPM, a lui Anghelescu şi Matei, înscrişi în cursa internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Giurgiu, singurul admis fiind Măroiu.

El oricum recunoaşte că n-ar fi înţeles nici până astăzi dacă n-ar fi cerut lămuriri de la omologii lui de prin ţară pe care i-a rugat să-i traducă şi lui ce zice la Statut.

„Decizia luată de BPM şi votul a fost complet nestatutar şi cu încălcarea deciziei Biroului Politic Naţional( sic!).

 Era în sarcina mea, ca şi secretar general să încercăm şi să facem totul ca Statutul Partidului şi regulamentele interne  să nu fie greşit interpretate. Asta s-a şi întâmplat: au fost greşit interpretate. BPM şi BPJ n-ar fi trebuit decât să ia act de candidaturile celor trei concurenţi, trei concurenţi care ulterior ar fi participat la sondajul de opinie. Este modul în care s-a lucrat în toată ţara iar ceea ce spun, vine ca urmare a discuţiilor mele cu secretari generali de la alte organizaţii. Peste tot în ţară comperiţia internă continuă, până la martie şi se finalizează cu sondajul de opinie. Nici n-ai cum să faci un sondaj de opinie cu un singur candidat!”, zice Costel29511727_1456988887746518_5159691018961944576_n

Eh, nu mă-nnebuni, Costele! Să mori tu că nu se poate aşa ceva? Păi, de când încercăm noi să-ţi spunem asta!

Uite, Anton, cu o săptămână în urmă, zicea că se poate: ”Procedura presupunea ca acei care voiau să intre pe această listă de candidați, să vină cu un program de lucru, să facă anumite documente. Și la PNL Giurgiu, au fost înscriși trei oameni: Marian Măroiu, Adrian Anghelescu, Mihai Matei. La organizația municipală au venit aceste trei candidaturi, s-a discutat fiecare în parte, s-a  votat fiecare în parte, singurul care a trecut votul a fost Marian Măroiu, deci lista este cu domnul Măroiu.”

Care e adevărul şi ce s-a întâmplat între timp? Probabil că Orban, informat de cei doi respinşi de matrapazlâcurile pe care Marin Anton şi Costel Dumitru le fac la Giurgiu ca să-l favorizeze pe Măroiu, le-a tras cu statutul PNL peste ceafă până au promis că nu mai fac şi au recunoscut că sunt ANALFABEŢI  FUNCTIONAL!

M.BSursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Trosniţi cu statutul PNL peste ceafă, Anton şi Costel recunosc faptul că sunt analfabeţi funcţional

Comentarii

comentarii