Fără categorie

Un giurgiuvean condamnat în Spania – primul ”trofeu” al anului pentru polițiștii din Giurgiu

Polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu au pus în aplicare un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Spania, pe numele unui bărbat condamnat la pedeapsa cu închisoarea de 12 ani închisoare pentru lipsire de libertate pe teritoriul statului spaniol.

Astfel, miercuri, 2 ianuarie a.c., polițiștii giurgiuveni au identificat un bărbat de 63 de ani, din municipiul Giurgiu, pe numele căruia autoritățile judiciare din Spania au emis un mandat de arestare european, fiind condamnat la o pedeapsă de 12 ani, închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate pe teritoriul statului spaniol.

Persoana, depistată în urma datelor deținute de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București care a dispus reținerea pe o perioada de 24 de ore,  urmând să fie prezentat Curții de Apel București în vederea demarării procedurii specifice – anunță Poliția Giurgiu, într-un comunicat de presă.

The post Un giurgiuvean condamnat în Spania – primul ”trofeu” al anului pentru polițiștii din Giurgiu appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Un giurgiuvean condamnat în Spania – primul ”trofeu” al anului pentru polițiștii din Giurgiu

Comentarii

comentarii