Fără categorie

Un poliţist de frontieră a refuzat mita oferită de un cetăţean din Călăraşi! Ce facilitate dorea mituitorul…?dorea

 
Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.)– Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Teleorman au fost sesizaţi în noaptea de 31 ianuarie/1 februarie , în jurul orei 01:30, de către un agent de poliţie din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră (S.P.F.) Zimnicea, cu privire la intenţia unei persoane de a-i oferi suma de 100 euro pentru a-şi încălca atribuţiile de serviciu.
Imediat a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, astfel încât în cursul dimineţii de astăzi, 1 februarie a.c., a fost realizată acţiunea de prindere în flagrant a unui bărbat în vârstă de 39 ani, din municipiul Călăraşi, în timp ce oferea suma de 100 euro poliţistului de frontieră pentru ca acesta să-l lase să treacă frontiera, deşi pentru unul dintre copiii pe care îi însoţea nu deţinea documentele necesare, respectiv împuternicire notarială din partea ambilor părinţi.
În această cauză, procurorul a dispus cercetarea în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.
(Jurnal)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Un poliţist de frontieră a refuzat mita oferită de un cetăţean din Călăraşi! Ce facilitate dorea mituitorul…?dorea

Comentarii

comentarii