Fără categorie

Va fi exclus astăzi Marin Anton din PNL?

marin anton

 

Potrivit www.stiripesurse.ro, în şedinţa Biroului Executiv al PNL de luni, 21 ianuarie, este posibil să se propună excluderea din partid a preşedintelui PNL Giurgiu, Marin Anton.
Președintele organizației județene PNL Giurgiu, Marin Anton, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că va avea o „problemă” acasă dacă PSD dă amnistia pentru că familia lui va vota cu social-democrații la alegeri.
După această declaraţie, mai multe persoane din conducerea PNL Giurgiu, apropiate până în prezent de liderul PNL, au cerut demisia lui Marin Anton.
DNA l-a trimis în judecată, pe 8 ianuarie 2018, pe Marin Anton, pentru luare de mită. Marin Anton a aprobat în 2009 o realocare de fonduri către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), bani din care o firmă la care era asociat a fost plătită pentru lucrări fictive de organizare de şantier în cadrul proiectului de modernizare a DN 79 Arad-Oradea, potrivit rechizitoriului prin care fostul secretar de stat a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie.
Dacă problemele cu DNA nu l-au clintit din funcţia de conducere în partid, declaraţia pro-amnistie urmează să-i aducă excluderea din partidul lui Marin Anton. Acesta a avut două mandate de parlamentar, timp în care s-a perindat pe la mai multe formaţiuni: PNL, PDL, PMP, UNPR, iar în final din nou la PNL.Sursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Va fi exclus astăzi Marin Anton din PNL?

Comentarii

comentarii