Victor PONTA , apel disperat către pesediști:  ”Cine… rămâne cu Dragnea să nu mai invoce scuze false!”Revolta mea (…) este doar o incercare in al 12 lea ceas de a-i lua mansa unui pilot nebun si disperat gata sa distruga tot!”

Textul aparține președintelui PRO România, fostul premier al României, Victor Ponta.  Acest text  a fost postat pe facebook-ul său personal:
 Pt membrii CEX al PSD – pentru toti cei care inca il sustin pe Dragnea ! Stop minciunii si ipocriziei! Stop manipularii si imposturii!
Dragnea nu a luptat niciodata nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel , nici contra abuzurilor , nici ca sa-si apere colegii ! Mereu si-a urmarit interesul personal indiferent de interesul celorlalti !
Revolta mea, a lui Grindeanu, Tudose, Banicioiu, Andronescu, Firea si, de ieri, Tutuianu, Stanescu , Ciolacu, Mocioalca, Neacsu etc. nu are absolut nicio legatura cu Iohannis, SRI, Soros bla bla – este doar o incercare in al 12 lea ceas de a-i lua mansa unui pilot nebun si disperat gata sa distruga tot!
Cine maine ramane cu Dragnea sa nu mai invoce scuze false!
Ps – Pentru toti cei care nu stiu ce are Kovesi pe mana, este vorba despre o banda kinesiologica folosita dupa o luxatie / dar ordinele de la Partid ca sa mai minta oamenii nu tin cont de asemenea simple realitati – a mai notat Ponta pe facebook.
(Jurnal)
 
 

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Victor PONTA , apel disperat către pesediști:  ”Cine… rămâne cu Dragnea să nu mai invoce scuze false!”Revolta mea (…) este doar o incercare in al 12 lea ceas de a-i lua mansa unui pilot nebun si disperat gata sa distruga tot!”

Comentarii

comentarii

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com