Vremea frumoasă accelerează lucrările la drumurile județene. Unde lucrează echipele Direcției Județene de Transporturi?

Pe lângă obișnuitele lucrări de toaletare de pe drumurile județene din administare, unde se taie vegetația abundentă de pe marginea carosabilului, echipele Direcției Județene de Transporturi au acum un program bine stabilit, legat de turnarea covoareor asfaltice pe mai multe tronsoane de drumuri.

Atfel, potrivit directorului instituției, Marius Oletanu, prioritare sunt acum tronsoanele dintre Dărăști și Mihăilești, Colibași-Câmpurelu-Vărăști și DJ 412 A, între Comana și Grădiștea, un tronson de drum unde anul trecut s-au realizat o serie de plombări și unde acum urmează turnarea de covor asflatic.

În paralel, continuă și lucrările de plombare în zonele în care se semnalează necesitatea unor astfel de intervenții, urmând ca, în scurt timp, să se reia și acțiunea de completare a indicatoarelor rutiere, acolo unde acestea lipsesc.

Pe lângă aceste activități, deja obișnuite, de curând, în atribuțiile Direcției Județene de Transporturi au mai intrat și alte obligații. Este vorba despe lucrări de întreținere periodică pentru asigurarea scurgerii apelor, dar și cele de întreținere a podețelor de pe raza județului.

 

The post Vremea frumoasă accelerează lucrările la drumurile județene. Unde lucrează echipele Direcției Județene de Transporturi? appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Vremea frumoasă accelerează lucrările la drumurile județene. Unde lucrează echipele Direcției Județene de Transporturi?