Fără categorie

Vremea se schimbă radical! Prognoza meteo 12-15 septembrie. Cum va fi în weekend

Vremea se schimbă radical, prognoza meteo anunță val de căldură, după care temperaturile scad brusc în acest weekend. Ce anunță prognoza meteo pentru intervalul 12-15 septembrie 2019

Vremea va fi frumoasă în următoarea perioadă, dar cu cer înnorat, și vânt. Meteorologii anunță că cerul României va fi brăzdat de o multitudine de nori înalți și medii, însă aceștia vor fi sărăciți de precipitații după trecerea peste zonele vestice și centrale ale Europei. Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal al periodei în extremitatea de vest a teritoriului, iar în restul țării va fi deficitar. Temperaturile se vor situa între 29 și 32 de grade C. În weekend vremea se va răci.

Vremea în weekend în sudul țării

Vremea în weekend se anunță schimbătoare. Sâmbătă temperaturile se vor încadra între 30°C și 16°C. Vântul va sufla în rafale de 39 km/h pe timpul nopții.

Duminică vremea se va răci brusc. Temperaturile vor scădea cu șapte grade C pe timpul zilei și cu șase grade C pe timpul nopții față de ziua anterioară, așadar vor avea maxime și minime termice ce se vor încadra între 23 și 10 grade C. Nu sunt anunțate ploi.

Vremea în weekend la munte

Vremea la munte se va menține însorită, atât sâmbătă, cât și dumninică, dar vântul va sufla cu putere, în rafale de 35 km/h. Temperaturile se vor încadra între 23 și 19 grade C pe timpul zilei și între 9 și 5 grade C pe timpul nopții.

The post Vremea se schimbă radical! Prognoza meteo 12-15 septembrie. Cum va fi în weekend appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Vremea se schimbă radical! Prognoza meteo 12-15 septembrie. Cum va fi în weekend

Comentarii

comentarii