Fără categorie

Zeci de amenzi, date de polițiști, pentru nerespectarea restricțiilor impuse de pandemie

Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii giurgiuveni împreună cu jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, Agenției Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și Inspectoratului Teritorial de Muncă Giurgiu intensifică activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
În ultimele 24 de ore, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului coronavirus, la activităţile de verificare participând peste 140 de forţe de ordine.

Astfel, au fost verificate 53 de societăți comerciale şi 22 de locaţii, precum și 71 de mijloace de transport, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 73 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 39.000 de lei. Dintre acestea 62 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă.

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Zeci de amenzi, date de polițiști, pentru nerespectarea restricțiilor impuse de pandemie

Comentarii

comentarii