‼️În următoarele două zile, județul Giurgiu se va afla…

ISU Giurgiu

‼️În următoarele două zile, județul Giurgiu se va afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt și sub o informare de precipitații slabe.

✅ Astfel, de astăzi, de la ora 10:00, până miercuri, la aceeași oră, vom avea lapoviță și ninsoare, îndeosebi în această noapte și pe parcursul zilei de mâine. Pe arii restrânse, se va semnala polei.

🟡 COD GALBEN DE VÂNT…
De astăzi, de la ora 14:00, până mâine la ora 11:00 sunt prognozate intensificări ale vântului cu viteze de 55-60 km/h.

🚶‍♂️Recomandăm cetățenilor ca, în perioada în care se manifestă fenomenele meteo prognozate, să nu treacă prin dreptul clădirilor aflate în construcție, care prezintă elemente arhitectonice ce pot fi smulse de vânt sau aproape de panouri publicitare.

‼️Aceștia nu trebuie să se adăpostească aproape de construcții improvizate: corturi, schele sau clădiri cu fațade ce prezintă semne de degradare.

🚗Totodată, îi sfătuim pe giurgiuveni să nu parcheze autovehiculele în astfel de zone sau sub copaci.

https://www.meteoromania.ro/avertizari/

#ISU_GIURGIU #pompierii #prevenire #Prevenim_Protejăm_Salvăm

Vezi mai mult

meteoromania.ro

Meteo Romania | Avertizări

Interval de valabilitate: 10 ianuarie, ora 10 – 12 ianuarie, ora 10Fenomene vizate: precipitații moderate cantitativ, intensificări ale vântuluiZone afectate: conform textuluiInterval de valabilitate: 10 ianuarie, ora 10 – 12 ianuarie, ora 10Fenomene vizate: precipitații moderate cantitativ, intensificări ale vântuluiZone afectate: conform textului

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.