💥 În vara anului 2012, plt. adj. șef Stan Marian participa…

ISU Giurgiu

💥 În vara anului 2012, plt. adj. șef Stan Marian participa la o misiune de care își aduce aminte și astăzi. Era la Mihai Bravu, acolo unde, după asanarea unui teren viran, au fost descoperite 103 proiectile explozive. Alături de colegii săi pirotehnicieni a lucrat peste 10 ore pentru a ridica muniția neexplodată, înlăturând astfel pericolul.
💣 În februarie 2017, o altă provocare, de data aceasta în zona portului Giurgiu. În urma unor lucrări efectuate pe un șantier, a fost gă…sită o bombă de aviație de 250 kg.
⚠️ Echipajele ISU au ajuns imediat la fața locului și au evaluat situația. Plt. adj. șef Stan Marian și colegii săi și-au dat seama de pericolul de explozie, iar oamenii din zonă au fost evacuați. După mai bine de 11 ore, cu sprijinul Unității Speciale de Intervenții pentru Situaţii de Urgență de la Ciolpani și al celorlalte structuri ale MAI din județ, bomba a fost ridicată și distrusă controlat în poligonul din localitatea Bălanoaia.

👨‍🚒 Colegul nostru a participat la sute de misiuni de asanare și distrugere a muniției. De cele două își amintește ca și când s-ar fi întâmplat ieri. Ni le-a povestit în ultima sa tură de serviciu… De astăzi, s-a retras din activitate, însă cu siguranță va rămâne cu sufletul alături de salvatori și, mai ales, de echipa de pirotehnicieni care va duce mai departe munca sa.

👨‍🚒 Pentru întreaga activitate îi suntem recunoscători și îi dorim să fie sănătos și să se bucure de pensie mulți ani de acum înainte! 🤝🚒👏

#ISU_GIURGIU #DETAȘAMENTUL_GIURGIU #pompierii #salvatori

Vezi mai multEste posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, cadru apropiat şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni în picioare, copac şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: copac, zăpadă, cer, plantă, în aer liber şi natură

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.