📃Cadru legal pentru acordarea locuințelor pentru…

Primaria Municipiului Giurgiu

📃Cadru legal pentru acordarea locuințelor pentru specialiștii din sănătate

👨‍⚕️Tinerii specialiști din sănătate vor putea să beneficieze de o locuință destinată lor și în acest sens, consilierii locali au aprobat săptămâna trecută, în unanimitate, criteriile pentru stabilierea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor și în repartizarea locuințelor construite de ANL, destinate închirierii.

➡️Proiectul de hotărâre din ședința ordinară, inițiat de primarul Adrian Anghele…scu, face astfel referire la stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor depuse de tinerii specialiști în sănătate, respectiv persoane de până în 35 de ani, care își desfășoară activitatea în municipiu, în domeniu specificat.

📋Repartizarea se va face în limita fondului disponibil, luându-se în considerare locuințele ce urmează a fi finalizate în cadrul unor obiective de investiții, dar și fondul existent la momentul respectiv.

🏨În prezent, în municipiul Giurgiu se lucrează la un astfel de bloc de locuințe cu două scări, în imediata apropiere a Spitalului Județean Giurgiu, respectiv 22 de apartamente, fiecare tronson cu câte 11 apartamente.

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.