🤝CAMPANIE DE CONȘTIENTIZARE ❤️PUTEȚI SALVA O VIAȚĂ!…

Primaria Municipiului Giurgiu

🤝CAMPANIE DE CONȘTIENTIZARE

❤️PUTEȚI SALVA O VIAȚĂ!

🩸Criza de sânge din România, mai ales în situații de urgență a fost și este una dintre marile probleme de care se lovește sistemul medical românesc. Într-o situație critică se află în prezent și Centrul de transfuzii Giurgiu care este în pragul unui colaps din lipsa donatorilor. În timp, lipsa acută a donatorilor poate duce la închiderea acestui centru, iar cadrele medicale vor fi nevoite să apeleze la alte Centre de Transfu…zii din țară.

🩸Donatorii potriviți apar de cele mai multe ori prea târziu, iar acest lucru conduce către situații disperate pentru persoanele care au nevoie de o transfuzie sanguină.

‼Adeseori, cadrele medicale sunt nevoite să delege găsirea unor donatori, familiilor care își contactează rudele și prietenii, făcând apeluri disperate în presă, încercând să salveze viața persoanelor dragi.

➡În acest context, la Prefectura Giurgiu a avut loc o ședință la care au participat prefectul Aneta Matei, președintele Consiliului Județean Giurgiu Dumitru Beianu, administratorul public al municipiului Ionel Muscalu și preotul paroh Georgian Tudor în scopul demarării unei de campanii de conștientizare a nevoii de sânge pentru Centrul de transfuzii din municipiu.

‼Facem un apel către toți cetățenii care pot dona sânge să se prezinte la Centrul de Transfuzii Sanguine din incinta Policlinicii, iar pentru detalii și eventuale programări sunt rugați să apeleze numărul de telefon: 0346 401 105.

🩸Sângele dumneavoastră poate salva o viață!

Vezi mai multAr putea fi o imagine cu 1 persoană, bijuterii şi interiorAr putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioareAr putea fi o imagine cu stând în picioare şi interiorNu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.+4

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.