🤝Toți pentru unul și unul pentru toți! Este și va fi…

ISU Giurgiu

🤝Toți pentru unul și unul pentru toți! Este și va fi mereu deviza noastră, chiar dacă, la un moment dat, drumurile ni se despart și trebuie să predăm ștafeta.

👨‍🚒 Astăzi, vi-l prezentăm pe plt.adj.șef Dragne Dragoș, șeful Gărzii de Intervenție nr. 1, din cadrul Detașamentului Giurgiu.
Atunci când spunem că omul sfințește locul, iar prin puterea exemplului pot fi obținute cele mai bune rezultate, ne gândim la el.
🕛 Cu siguranță nu a numărat intervențiile la care participat …în cei 2️⃣9️⃣ de ani de carieră, dar are sentimentul muncii împlinite și lasă în urma sa un colectiv unit și foarte bine pregătit.
Curajos, devotat profesiei și echilibrat în deciziile luate, plt.adj.șef Dragne Dragoș a fost un mentor pentru noua generație de pompieri.

👏 Pentru toate acestea, îi mulțumim!
🚒 Și, nu în ultimul rând, îi dorim să rămână cu sufletul aproape de noi, să fie sănătos și să se bucure de pensie mulți ani de acum înainte.

#ISU_GIURGIU #DETAȘAMENTUL_GIURGIU #pompierii #salvatori

Vezi mai multEste posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, în aer liber şi cadru apropiatEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameniEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare şi în aer liber

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.