10 persoane încadrate pe loc, la Bursa Locurilor de Muncă Giurgiu

10 persoane încadrate pe loc, la Bursa Locurilor de Muncă Giurgiu

Azi, cu începere de la ora 9.00, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Giurgiu a organizat  Bursa  Generală a Locurilor de Muncă, în incinta Restaurantului Miorița.

Au fost prezenți 33 agenți economici care au  oferit  368 locuri de muncă vacante, principalele domenii de activitate în care au fost oferite locuri de muncă vacante fiind: construcții, industria confecțiilor, industria alimentară, servicii, comerț, asigurări, construcții nave, etc.

De asemenea,  au participat un număr de 269 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, fiind preselectate în vederea susținerii de probe de lucru sau interviuri la sediul firmelor, un număr de 48 persoane.

Au fost încadrate pe loc, fiind emise dispoziții de repartizare pentru 10 persoane în  meseriile: confecționer asamblor articole din textile; îngrijitor spații verzi și șofer autoturisme și camionete.

La această acțiune au fost prezenți reprezentanți ai  Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu și Centrului Militar Județean care au promovat, în randul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, oferta privind înscrierea la școlile de ofițeri și subofițeri .

Au mai participat reprezentanți ai Penitenciarului Giurgiu  împreună cu 12 deținuți în regim deschis în vederea identificării potentialilor angajatori.

Deși locurile de muncă vacante oferite de angajatori pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au fost numeroase și diversificate, interesul manifestat de către persoanele fără loc de muncă din județul Giurgiu a fost foarte scăzut, iar cei prezenți au fost dezinteresați în a face demersuri la angajatori pentru a se integra pe piața muncii.

 

Azi, cu începere de la ora 9.00, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Giurgiu a organizat  Bursa  Generală a Locurilor de Muncă, în incinta Restaurantului Miorița. Au fost prezenți 33…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/10-persoane-incadrate-pe-loc-la-bursa-locurilor-de-munca-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 12 mai 2023 13:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.