La Giurgiu carosabilul și trotuarele sunt curățate de stratul de zăpadă, încă de aseară…

La Giurgiu carosabilul și trotuarele sunt curățate de stratul de zăpadă, încă de aseară…

 În ciuda declarațiilor unor politicieni cu ”mințile înfierbântate” ( pentru a-i cita…), de  aseară, de la primele rafale de zăpadă, echipele de muncitori ale celor două societăți locale: ”Giurgiu Servicii Locale” (GSL ) și ”Giurgiu Servicii Publice” (GSP), sunt pe stradă la degajat zăpada de pe partea carosabilă și de pe trotuare ( dovada, în imaginile alăturate).

 După cum am fost informați, muncitorii celor două societăți acționează cu scopul  împrăștierii de material antiderapant și  totodată  pentru degajarea zăpezii, atât mecanizat, cât și cu resurse umane.

În acest mod sunt curățate de zăpadă trotuarele, trecerile de pietoni, stațiile de autobuz, parcurile și aleile din cimitire.

Stratul de zăpadă depus, după cum se poate observa cu ochiul liber,  nu a creat deocamdată dificultăți, iar în prezent traficul auto și pietonal se desfășoară în condiții normale.

Autoritățile locale spun că sunt pregătite pentru următoarele frisoane ale iernii care de abia a început în municipiul Giurgiu.

(Jurnal)

 În ciuda declarațiilor unor politicieni cu ”mințile înfierbântate” ( pentru a-i cita…), de  aseară, de la primele rafale de zăpadă, echipele de muncitori ale celor două societăți locale: ”Giurgiu Servicii Locale” (GSL ) și ”Giurgiu Servicii Publice” (GSP), sunt pe stradă la degajat zăpada de pe partea carosabilă și de pe trotuare ( dovada, în […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/183956-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=183956-2
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 28 ianuarie 2023 16:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.