Anunt public

Anunt public

Comunicat de presă

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

 UAT COMUNA DAIA a semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Asigurarea de sisteme TIC/ITS si Sistem de monitorizare si siguranta a spatiului public in comuna Daia, judetul Giurgiu” cod proiect C10-I1.2-355, depus în cadrul PNRR/2022/C10/I.1.2, Runda 1, Mobilitate urbana verde – ITS/alte infrastructuri TIC.

– Apel comun destinat unităților administrativ teritoriale și subdiviziunilor municipiului București de pe tot teritoriul României având ca obiectiv transformarea durabilă urbană și rurală prin utilizarea soluțiilor verzi.

 Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C10: Fondul local, în cadrul Investiției I.1 Mobilitate urbană durabilă – Subinvestiția I.1.2 -Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde-ITS/alte infrastructuri TIC.

Valoare totală a contractului de finanțare este de 1.902.506,88 lei, din care valoare nerambursabilă finanțată din PNRR este de 1.902.506,88 lei.

Obiectivele generale ale proiectului

  • asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC

  • sistem de monitorizare si siguranta a spațiului public în comuna DAIA.

 Obiectivele specifice ale investiției:

  • achizitionarea de sisteme ITS si TIC ce vor contribui la îmbunătățirea mobilității locale, respectiv a managementului local (creşterea nivelului de securitate socială şi siguranţă a cetățeanului, scăderea timpului de răspuns în cazul intervențiilor pentru situaţii de urgenţă şi criză)

  • dezvoltarea de servicii și structuri de sprijin foarte specializate pentru administrațiile publice (echipamente și aplicații pentru managementul local) care vor conduce la simplificarea procedurilor administrative si reducerea birocraţiei pentru cetațeni în Primaria DAIA.

Beneficiarii investiției prin acest nou proiect sunt locuitorii COMUNEI DAIA.

Durata proiectului este de 38 de luni, perioada de implementare a acestuia realizându-se în intervalul 2023 – 2026.

Date de contact beneficiar: Comuna Daia, Sos. Bucuresti nr. 180, jud.Giurgiu, Tel/Fax: 0246/244085, Site: www.primaria-daia.ro,
e-mail: contact@primaria-daia.ro

 „Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a
Uniunii Europene sau a Guvernului României

 

 

Comunicat de presă „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”  UAT COMUNA DAIA a semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Asigurarea de sisteme TIC/ITS si Sistem de monitorizare si siguranta a spatiului public in comuna Daia, judetul Giurgiu” cod proiect C10-I1.2-355, depus în cadrul PNRR/2022/C10/I.1.2, Runda 1, Mobilitate urbana verde – ITS/alte infrastructuri TIC. […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/185196-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=185196-2
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 23 februarie 2023 18:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.