Alte 11 medalii câștigate de elevii profesorului Ion CHELU, după numai 24 de ore de la participarea într-o altă competiție!

Alte 11 medalii câștigate de elevii profesorului Ion CHELU, după numai 24 de ore de la participarea într-o altă competiție!

De la competiție la competiție, sportivii pregătiți de prof. Ion Chelu, obțin rezultate remarcabile în domeniul artelor marțiale.

Chiar dacă a fost obositor, având loc imediat după competiția desfășurată sâmbătă, 1 aprilie,  sportivii profesorului Ion Chelu au participat duminică, 2 aprilie, la Campionatul Național de Kungfu, Qingda și Taolu, organizat de către Federația Română de Wushu Kungfu, la Sala Polivalentă din București.

Au participat peste 300 de sportivi de la 20 de cluburi din țară – ne spunea antrenorul sportivilor giurgiuveni, prof. Ion CHELU.

Într-o organizare perfectă a Federația Română de Wushu Kungfu,cei 11 sportivi de la CS.Aquila Giurgiu pregătiți de prof. I. Chelu, au obținut 11 medalii (7 de aur, 1 de argint și 3 de bronz), la secțiunea Qingda.

Cei premiați sunt:

Medalii de aur

1. CREȚU MARIUS -65 kg /Seniori;

2. VIȘAN ALEXANDRA-65 kg/15-17ani;

3. RISTEA TEODORA-56 kg/15-17ani;

4. MILCU MIRUNA-52 kg/12-14ani;

5. MIHAI ȘTEFAN-48 kg/10-11ani;

6. CHELU BOGDAN-30 kg/8-9 ani;

7. COSAC FLORIN-25 kg/8-9 ani.

Medalii de argint

1. GRECU OCTAVIAN-52 kg/12-14 ani.

Medalii de bronz

1. ANCULESCU ȘTEFAN-80 kg/Seniori;

2. SPOIALA IANIS-65 kg/12-14 ani;

3. GOCIU DANIEL-45 kg/12-14 ani.

După cum probabil ați sesizat, citind lista celor ce au obținut medalii, recunoașteți pe mulți din cei ce au urcat pe podiumul de premiere și la competiția de sâmbătă…

La asemenea rezultate,  nu putem decât să îi felicităm pe sportivii participanți, pe antrenorul Ion Chelu și nu în ultimul rând pe organizatori pentru modul în care s-a desfășurat această reușită competiție.

 

(Costel Spînu)

De la competiție la competiție, sportivii pregătiți de prof. Ion Chelu, obțin rezultate remarcabile în domeniul artelor marțiale. Chiar dacă a fost obositor, având loc imediat după competiția desfășurată sâmbătă, 1 aprilie,  sportivii profesorului Ion Chelu au participat duminică, 2 aprilie, la Campionatul Național de Kungfu, Qingda și Taolu, organizat de către Federația Română de […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/187004-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=187004-2
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 4 aprilie 2023 17:40

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.