Accident rutier petrecut aseară, încheiat cu o victimă… Bărbatul rănit a rămas blocat în mașină!

Accident rutier petrecut aseară, încheiat cu o victimă… Bărbatul rănit a rămas blocat în mașină!

Accidentele pe șosea s-au petrecut în cascadă, parcă, sâmbătă, cu o zi înaintea sărbătorii de Florii.

În unul dintre acestea un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs aseară, pe șoseaua  A1 București-Pitești.

Evenimentul a avut loc pe sensul de mers spre Capitală, la km 14, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov,  fiind implicate patru autoturisme și două autoutilitare de transport marfă.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, cu o unitate de terapie intensivă mobilă (UTIM), o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD.

Unul dintre șoferi a fost găsit blocat în mașină, fiind ajutat de pompieri să iasă în siguranță. Acesta era conștient și cooperant, fiind preluat de UTIM și transportat la un spital din capitală.

Celelalte șase persoane care au mai fost implicate în evenimentul rutier nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

(Jurnal)

Accidentele pe șosea s-au petrecut în cascadă, parcă, sâmbătă, cu o zi înaintea sărbătorii de Florii. În unul dintre acestea un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs aseară, pe șoseaua  A1 București-Pitești. Evenimentul a avut loc pe sensul de mers spre Capitală, la km 14, în […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/187407-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=187407-2
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 9 aprilie 2023 12:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.