3 lucruri ESENTIALE daca vrei sa inveti sa canti la chitara ELECTRICA

guitar-player-street-busker-player-591674Daca ai studiat chitara clasica si vrei sa o schimbi cu cea electrica sau daca, pur si simplu, vrei sa incepi studiul instrumentului muzical de la zero, sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le faci. In afara lectiilor cu un profesor, foarte importante, de altfel, vor fi necesare si instrumentul in sine, dar si diverse accesorii.
Uite care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le ai ca sa canti la chitara:
Instrumentul muzical:43678
Fara acesta, nu vei putea studia acasa. Chiar daca profesorul tau iti va pune la dispozitie un instrument pentru lectii, daca nu iti vei achiziona propria chitara, nu vei avea cum sa repeti ceea ce ai invatat. De aceea, este important sa te interesezi si sa iti cumperi o chitara potrivita pentru scopul in care doresti sa o folosesti. Cel mai bine este sa ii ceri sfatul profesorului pentru a alege ce e mai bun. Daca nu ai timp sa mergi impreuna cu acesta in magazine, trebuie sa stii ca Soundcreation comercializeaza instrumente muzicale de calitate, intr-o gama variata si la preturi foarte bune. In acest fel, iti achizionezi cu usurinta chitara dorita! De cele mai multe ori, aceasta vine la pachet cu husa, curea si corzi. Daca nu, va trebui sa iti achizitionezi si aceste lucruri, impreuna cu o pana.
Amplificator:laney-lg12-id7650-sizex840-sizey600-type1
Pentru ca sunetul din chitara electrica sa fie auzit, vei avea nevoie de un amplificator. Diferenta dintre chitara electrica si cea clasica, in ceea ce priveste sunetul, tine si de propagarea acestuia, nu numai de felul in care se va auzi. In cazul in care nu ai achizitionat deja, comanda aici amplificatoare de calitate. Cu ajutorul acestuia, sunetele redate de chitara ta vor fi naturale si dinamice si aceasta va fi folosita la intreaga sa capacitate.
Tuner:gewa-clp-1-id32977-sizex840-sizey600-type1
Tuner-ul te ajuta sa acordezi chitara, pentru ca sunetul redat sa fie corect si placut. Pe langa obiectul propriu zis, mai nou, exista si programe care pot fi accesate online sau aplicatii cu acest scop. Datorita utilizarii, dar si a transportului, chitara se dezacordeaza, iar inainte de a o folosi, va trebui sa te asiguri ca totul este in regula. In cazul in care nu ai tuner, dar ai in preajma un pian, te poti folosi de acesta pentru a-ti acorda chitara. De obicei, vei incepe cu coarda cea mai groasa, iar dupa acordarea acesteia, o vei folosi ca punct de reper pentru a continua cu urmatoarele. Sa inveti sa canti la un instrument nu este usor, dar daca simti ca acest lucru te face fericit, treci peste greutati si nu renunta usor. Cu timpul, vei observa progresul si vei deveni din ce in ce mai motivat!Sursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: 3 lucruri ESENTIALE daca vrei sa inveti sa canti la chitara ELECTRICA

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.