A început Expoziția Internațională de Transport și Logistică. Zona Liberă Giurgiu participă la eveniment.

A început Expoziția Internațională de Transport și Logistică. Zona Liberă Giurgiu participă la eveniment.

zona libera expozitieTransLogistica România, expoziție internațională de transport, logistică și supply chain aflată la a II-a ediţie, şi-a deschis astăzi porţile la sediul central al complexului Romexpo din Bucureşti.
La expoziţia internaţională participă cu stand propriu şi Administraţia Zonei Libere Giurgiu SA.expozitie
TransLogistica România se desfăşoară în perioada 19-21 septembrie şi reprezintă o platformă importantă pentru prezentarea produsele, serviciile și soluțiile inovatoare în fața unui public specializat și interesat.
Reprezentanţii Zonei Libere Giurgiu, din departamentele descărcare cheu, transporturi şi comercial oferă vizitatorilor informaţii despre societate şi facilităţile pe care aceasta le oferă:
Zona Liberă Giurgiu are o suprafaţă de teren de 160,54 ha ( proprietate publică a judeţului Giurgiu), ce poate fi atribuită în folosinţă persoanelor juridice şi/sau fizice, române sau străine, pentru realizarea de obiective de producţie, depozitare, prestări servicii, etc.
Administraţia Zonei Libere Giurgiu SA mai dispune de circa 8000 mp de spaţii proprii de depozitare, acoperite şi neacoperite, în hale depozitare (cu suprafeţe cuprinse între 100 mp şi 2400 mp) şi platforme betonate/balastate, spaţii de birouri, ce pot fi închiriate de persoane fizice sau juridice, conform prevederilor legale.
Zona Liberă Giurgiu dispune de amenajări hidrotehnice- cheuri şi dane de acostare, macarale de încărcare-descărcare, oferind condiţii optime de transbordare a marfurilor de pe mijloacele de transport fluviale pe mijloace de transport rutiere şi invers.

TransLogistica România, expoziție internațională de transport, logistică și supply chain aflată la a II-a ediţie, şi-a deschis astăzi porţile la sediul central al complexului Romexpo din Bucureşti. La expoziţia internaţională participă cu stand propriu şi Administraţia Zonei Libere Giurgiu SA. TransLogistica România se desfăşoară în perioada 19-21 septembrie şi reprezintă o platformă importantă pentru prezentarea […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/a-inceput-expozitia-internationala-de-transport-si-logistica-zona-libera-giurgiu-participa-la-eveniment/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 19 septembrie 2023 20:07

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.