ACADEMIA de FOTBAL „Dunărea Giurgiu – 1948”, lansează prima sesiune de selecție pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani, băieți și fete, în orașul Giurgiu”!

ACADEMIA de FOTBAL „Dunărea Giurgiu – 1948”, lansează prima sesiune de selecție pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani, băieți și fete, în orașul Giurgiu”!

„Academia de Fotbal Dunărea Giurgiu 1948” anunță cu entuziasm lansarea primei sesiuni de selecție pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani, băieți și fete, în orașul Giurgiu.

Căutăm tineri talentați care împărtășesc pasiunea noastră pentru fotbal și care sunt gata să se alăture unei comunități dedicate excelenței în sport și dezvoltării personale.

Anunț de Selecție: 20-26 mai – Giurgiu

Categorii de vârstă: 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018. Băieți și fete.

Ce oferim:

– Oportunități de formare și progres într-un mediu sigur și profesional.

– Antrenamente specializate sub îndrumarea unui staff dedicat.

– Un program educațional care promovează etica, fair-play-ul și spiritul de echipă.

– Participarea la competiții locale, regionale și naționale.

– Integrarea fotbalului cu educația și sprijin academic personalizat.

– Dezvoltare fizică și mentală prin programe adaptate.

O comunitate în care pasiunea pentru fotbal se împletește cu educația, disciplina și Independența (exemplu: copiii merg la școală și la antrenament singuri, pe jos sau cu bicicleta).

Criterii de Selecție: Reziliența; Inteligența emoțională; Motivația; Creativitatea ; Conștiinciozitatea; Empatia; Comunicarea eficientă; Cooperarea; Flexibilitatea; Respectul; Spiritul de echipă; Disciplina – aderarea la reguli și antrenamente riguroase; Agilitatea – capacitatea de a schimba rapid direcția sau poziția corpului.; Rezistența fizică – abilitatea de a susține efortul fizic pentru perioade lungi.; Viteza de reacție – timpul scurt de răspuns la stimuli;  Focalizarea – capacitatea de a menține atenția asupra sarcinilor importante în condiții de presiune; Competitivitatea – dorința de a câștiga și de a fi cel mai bun; Viziunea de joc – abilitatea de a anticipa mișcările și de a lua decizii rapide pe teren.

Pentru că în metodologia noastră urmărim dezvoltarea holistică a tinerilor sportivi. Educația și formarea caracterului sunt la fel de importante ca și abilitățile sportive.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la sesiunea de selecție, vă rugăm să ne contactați la:                                                                                                                                                                                        academiadunareagiurgiu1948@gmail.com                                              Telefon: 0765 178 529 sau 0760 742 441

Fiecare copil va fi anunțat cu privire la ziua și ora la care trebuie să se prezinte la antrenament.

NU SE PERCEPE TAXĂ pentru participarea la antrenamentele și acțiunile de selecție!

Vă așteptăm să faceți parte din viitorul fotbalului giurgiuvean!

Articolul ACADEMIA de FOTBAL „Dunărea Giurgiu – 1948”, lansează prima sesiune de selecție pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani, băieți și fete, în orașul Giurgiu”! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

„Academia de Fotbal Dunărea Giurgiu 1948” anunță cu entuziasm lansarea primei sesiuni de selecție pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani, băieți și fete, în orașul Giurgiu. Căutăm tineri talentați care împărtășesc pasiunea noastră pentru fotbal și care sunt gata să se alăture unei comunități dedicate excelenței în sport și dezvoltării personale. […]

Articolul ACADEMIA de FOTBAL „Dunărea Giurgiu – 1948”, lansează prima sesiune de selecție pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani, băieți și fete, în orașul Giurgiu”! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/academia-de-fotbal-dunarea-giurgiu-1948-lanseaza-prima-sesiune-de-selectie-pentru-copii-cu-varste-cuprinse-intre-5-si-13-ani-baieti-si-fete-in-orasul-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 12 mai 2024 22:16

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.