Accident grav pe DN5B la ieșirea din Ghimpați. A fost solicitat elicopterul SMURD

Accident grav pe DN5B la ieșirea din Ghimpați. A fost solicitat elicopterul SMURD

Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață, pe DN5B, la ieșire din localitatea Ghimpați.

În accident a fost implicat un singur autoturism, găsit în afara părții carosabile. Conducătorul auto era încarcerat.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Mihăilești, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și Poliția. În sprijin, a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Pompierii au folosit accesoriile specifice de descarcerare pentru extragerea bărbatului, în vârstă de 67 de ani, din autoturism. Acesta era conștient și cooperant, fiind transportat la spital cu elicopterul.

Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață, pe DN5B, la ieșire din localitatea Ghimpați. În accident a fost implicat un singur autoturism, găsit în afara părții carosabile. Conducătorul auto era încarcerat. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Mihăilești, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și Poliția. În sprijin, a fost solicitat și elicopterul SMURD. Pompierii au folosit accesoriile specifice de descarcerare pentru extragerea bărbatului, în vârstă de 67 de ani, din autoturism. Acesta era conștient și cooperant, fiind […]


Autorul articolului Bragaru Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-acum.ro/accident-grav-pe-dn5b-la-iesirea-din-ghimpati-fost-solicitat-elicopterul-smurd/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-acum.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Acum – ziarul electronic al giurgiuvenilor de unde afli totul la timp
Data originala articol 14 mai 2024 11:19

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.