Acuzat ca a accidentat intenționat un alegător, candidatul PNL din Daia s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă

Pe măsură ce se apropie data alegerilor, lupta electorală începe să capete aspecte de-a dreptul dramatice în anumite localități.

Așa poate fi socotit incidentul de ieri, petrecut în comuna Daia, unde primarul în funcție și candidat la un nou mandat din partea PNL, Adrian Șerban, este acuzat de un consătean de tentativă de omor după ce acesta susține că primarul l-a lovit, intenționat, cu mașina.

Incidentul s-a petrecut la poarta victimei care se pare că a refuzat să spună că va vota cu respectivul candidat, lucru care l-a înfuriat foarte tare pe acesta, moment în care s-a urcat la volan, a dat cu spatele și l-a călcat cu roțile din spate pe cetățean.

Victima a depus plângere penală pe numele primarului:

Iată ce spune poliția despre acest incident:

”În seara zilei de 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Giurgiu au fost sesizati prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat din comuna Daia, județul Giurgiu, a acroșat o persoană cu autoturismul.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea de cercetări, iar părțile implicate în evenimentul sesizat au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Atât conducătorul auto, cât și partea vătămată au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0. Partea vătămată a fost transportată la spital în vederea examinării medicale.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Precizăm faptul că cercetările pot fi extinse în funcție de datele obținute din anchetă”, a declarat IPJ Giurgiu pentru DCNews.

Primarul acuzat de agresiune neagă toate acuzațiile.

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Acuzat ca a accidentat intenționat un alegător, candidatul PNL din Daia s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.