Adrian Anghelescu (PNL) castiga detasat alegerile. Adrian Anghelescu este primarul municipiului Giurgiu

Adrian Anghelescu (PNL) a castigat detasat alegerile pentru Primaria municipiului Giurgiu, cu peste 8000 de voturi, in timp ce competitorii de la PSD si Pro Romania au obtinut impreuna putin peste 9000 de voturi. Dupa 8 ani, liberalii reusesc sa castige primaria cu Adrian Anghelescu, candidatul care a avut la dispozitie putin peste doua luni pentru a-si prezenta obiectivele si pentru a-i convinge pe giurgiuveni ca merita sa ii reprezinte ca primar. A muncit mult alaturi de echipa de campanie, a fost sustinut de conducerea judeteana – de Dan Motreanu, a luat la pas fiecare straduta, in tandem cu Dumitru Beianu ales si el presedinte al CJ Giurgiu, a avut intalniri tematice cu giurgiuvenii, iar in final la invins. Perseverent, ambitios, echilibrat, Adrian Anghelescu a reusit sa capaciteze si atentia tinerilor, tineri care nu au ezitat sa isi arate sustinerea pentru candidatul PNL la Primaria Giurgiu. Cu siguranta va fi un mandat incununat de succes.

“Voi ați recâștigat Giurgiu, eu încrederea dumneavoastra! Este o victorie pentru care am luptat împreună! Asa cum împreună vom parcurge fiecare pas de acum inainte! Mă onorează și mă responsabilizeaza votul pe care mi l-ați acordat! Voi sunteti echipa mea! Eu sunt primarul dumneavoastră Doamne ajută! Vă multumesc!”, a declarat Adrian Anghelescu.

Municipiul Giurgiu: Din cele 56.086 persoane inscrise pe listele permanente si complementare, au votat 20.196 persoane. Prezență la urne a fost 36,00 %.

The post Adrian Anghelescu (PNL) castiga detasat alegerile. Adrian Anghelescu este primarul municipiului Giurgiu appeared first on Informatia de Giurgiu.Sursa: informatiadegiurgiu.ro
Articol sursa: Adrian Anghelescu (PNL) castiga detasat alegerile. Adrian Anghelescu este primarul municipiului Giurgiu

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.