Alexandra MIRICĂ, șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice Giurgiu (adj. colectare), a ieșit la pensie!

Alexandra MIRICĂ, șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice Giurgiu (adj. colectare), a ieșit la pensie!

 

După 34 de ani de activitate în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Giurgiu, în funcții de conducere, Alexandra MIRICĂ, Sanda pentru cei apropiați acesteia, a ieșit la pensie.

Doamna Mirică a fost un funcționar extrem de competent, cu o bogată experiență profesională pe care a pus-o de fiecare dată în slujba celor ce i-au solicitat ajutorul, fie că a fost vorba despre colegi sau de contribuabili.

Uitându-se în urmă, peste umăr, Sanda Mirică este bucuroasă de faptul că a fost – așa cum cum ne declara zilele trecute –  o bună colegă și prietenă de-a lungul întregii sale cariere.

La momentul bilanțului său, Sanda Mirică, profund emoționată a ținut să trimită colegilor din țară, din ANAF, un mesaj pe care îl redăm în rândurile de mai jos:

 

„Stimați colegi, momentul pensionării a venit pentru mine, tocmai de aceea aș dori să vă împărtășesc câteva cuvinte și gânduri!

Îmi exprim atât recunoștința, cât și aprecierea și dragostea pentru colectivul din care am făcut parte. Recunosc că sunt extrem de emoționată. Vă mulțumesc tuturor pentru suport, pentru sprijin, pentru aprecieri și, desigur, mulțumesc că m-ați susținut să facem lucruri bune și frumoase pentru ANAF Giurgiu.

Ne despărțim acum, dar sigur rămânem cu sufletele unii alături de ceilalți și vă mulțumesc tuturor. Mi-a făcut plăcere să lucrez cu voi,     m-am simțit bine la locul meu de muncă, a fost o muncă pe care am iubit-o, pe care am făcut-o cu drag și cu bucurie! 

Vă doresc să fiți sănătoși și să ajungeți să vă bucurați și voi, ca și mine astăzi, de o carieră plină de realizări!”

La rândul nostru îi dorim D-nei Mirică Sanda tot binele din lume, mulțumindu-i pentru tot ceea ce a făcut în această instituție, în care a devenit un reper,  o persoană cu notorietate, respectată  în mediul de finanțe al județului Giurgiu și nu numai,  un exemplu de modestie și onestitate pentru ceilalți colegi mai tineri.

După o carieră de succes, îi dorim proaspetei pensionate, ca fiecare  zi de pensie să vină la pachet cu doldora de bucurii !

La mulți ani! Bucurați-vă de pensie și de cât mai multe clipe de relaxare, D-nă MIRICĂ!

 

Articolul Alexandra MIRICĂ, șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice Giurgiu (adj. colectare), a ieșit la pensie! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

  După 34 de ani de activitate în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Giurgiu, în funcții de conducere, Alexandra MIRICĂ, Sanda pentru cei apropiați acesteia, a ieșit la pensie. Doamna Mirică a fost un funcționar extrem de competent, cu o bogată experiență profesională pe care a pus-o de fiecare dată în slujba celor ce […]

Articolul Alexandra MIRICĂ, șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice Giurgiu (adj. colectare), a ieșit la pensie! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jipa Carmen
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/alexandra-mirica-seful-administratiei-judetene-a-finantelor-publice-giurgiu-adj-colectare-a-iesit-la-pensie/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 9 iulie 2024 15:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.