Andrei Alexandru, deputat PNL de Giurgiu: Vești bune pentru agricultorii giurgiuveni: a fost semnat contractul pentru reabilitarea amenajării de irigații Canal Giurgiu-Răzmirești, zona A+C!

Andrei Alexandru, deputat PNL de Giurgiu: Vești bune pentru agricultorii giurgiuveni: a fost semnat contractul pentru reabilitarea amenajării de irigații Canal Giurgiu-Răzmirești, zona A+C!

Andrei AlexandruEste un contract în valoare de 367.459.060 lei, câștigat de o asociere de firme, care va demara lucrările în două săptămâni.
Reabilitarea amenajării Giurgiu-Răzmirești va asigura irigarea a 76.582 de hectare de teren agricol, iar prin realizarea acestui proiect, agricultorii giurgiuveni vor fi feriți de efectele secetei, care, în ultimii ani, a făcut pagube importante în agricultura județului.
Este un proiect extrem de important, a cărui realizare mi-am propus-o încă de la primul mandat în Parlamentul României, care, iată, acum devine realitate!

Este un contract în valoare de 367.459.060 lei, câștigat de o asociere de firme, care va demara lucrările în două săptămâni. Reabilitarea amenajării Giurgiu-Răzmirești va asigura irigarea a 76.582 de hectare de teren agricol, iar prin realizarea acestui proiect, agricultorii giurgiuveni vor fi feriți de efectele secetei, care, în ultimii ani, a făcut pagube importante […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/andrei-alexandru-deputat-pnl-de-giurgiu-vesti-bune-pentru-agricultorii-giurgiuveni-a-fost-semnat-contractul-pentru-reabilitarea-amenajarii-de-irigatii-canal-giurgiu-razmiresti-zona-ac/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 12 septembrie 2023 12:07

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.