Apa din Giurgiu este administrată de către o „specialistă” în petrol şi gaze!

 

reclama-apa-serviceSchimbarea lui Constantin Preda din funcţia de director Apa Service SA a tot fost solicitată în ultimii ani. Atunci când nimeni nu se mai aştepta, minunea s-a produs: deşi opinia publică nu a fost informată, probabil sunt mult mai importante comunicatele legate de cum trebuie să ne protejăm în caz de îngheţ, de câteva săptămâni Apa Service are un nou director general.
Este vorba de Carmen Caraivan, care a ocupat funcţia de director economic în cadrul societăţii.
Aceasta numire a provocat nemulţumiri în rândul angajaţilor, deoarece aprecierea generală este că postul i se cuvine directorului tehnic, Violeta Naiţă, cea care a implementat proiectul „Extinderea şi reabilitarea sistemelor de alimentare şi canalizare în judeţul Giurgiu „, cel mai important proiect de acest gen din judeţul nostru.
Inginer de meserie, absolventă a „Institutului Petrol şi Gaze din Ploieşti” (colegă de generaţie cu premierul Viorica Dăncilă), Carmen Caraivan s-a reprofilat, urmând cursurile ASE Bucureşti, facultatea de Finanţe, Bănci, Asigurări.
Cine sunt susţinătorii noului director Apa Service SA şi ce decizie vitală trebuie să fie luată în scurt timp, în următorul material.Sursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Apa din Giurgiu este administrată de către o „specialistă” în petrol şi gaze!

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.