Apa Service: Orice întrerupere a alimentării cu apă în punctele ce aparțin asociației de proprietari,se face pe răspunderea şi cheltuiala asociaiei care este proprietarul rețelei interioare

Consumatorii casnici care locuiesc la bloc trebuie să cunoască faptul că orice întrerupere a alimentării cu apă în punctele ce aparțin Asocieției de proprietari ( dincolo de căminul de apometru al Apa Service sau în rețeaua interioară a blocului ) se face pe răspunderea şi cheltuiala Asociației, care este proprietarul rețelei interioare. 

În aceste situații, este obligatoriu ca orice intervenţie în sistemul interior al Asociației să fie anunțată din timp preşedintelui de Asociație şi locatarilor, pentru ca aceștia să cunoască adevărata cauză a întreruperii și să își poată lua măsuri.

Dacă intervenția făcută pe cont propriu duce la complicații, la nevoie puteți apela Dispeceratul Apa Service la tel: 0246/21 57 18; 0731 551 626.

Conducerea Apa Service SASursa: http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Apa Service: Orice întrerupere a alimentării cu apă în punctele ce aparțin asociației de proprietari,se face pe răspunderea şi cheltuiala asociaiei care este proprietarul rețelei interioare

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.