Apa Service SA. Azi am fost bucuroși de oaspeți!

Apa Service SA. Azi am fost bucuroși de oaspeți!

Elevii clasei a V-a B, din cadrul Școlii Gimnaziale ”Academician Marian Voiculescu” au descoperit în cadrul programului „Şcoala altfel”, circuitul apei, prin intermediul Companiei Apa Service Giurgiu.

I-am poftit în Uzina de Apă pentru a vedea pompele care fac posibilă distribuția apei, dar și pentru a vizita spațiul muzeal și  pentru a descoperi totul despre traseul apei, de la extragerea ei din subteran sau captarea de la surse până la epurare şi deversarea acesteia Dunăre.

Le-am oferit  și informații esențiale despre importanța apei și păstrării unui mediu cât mai curat și sănătos.

În laboratorul de analize a apei, specialiștii noștri le-au oferit experimente care au testat concentrația de clor din apă și duritatea acesteia, moment care i-a încântat pe copii, iar de la Dispeceratul companiei au aflat că liniile noastre telefonice sunt deschise 24 de ore din 24 pentru a interveni prompt acolo unde  echipele noastre  sunt solicitate.

Elevii au fost însoțiți de prof. Ilie Marinela Lavinia și prof. Păgilă Camelia, cărora le mulțumim că ne-au ales.

Elevii clasei a V-a B, din cadrul Școlii Gimnaziale ”Academician Marian Voiculescu” au descoperit în cadrul programului „Şcoala altfel”, circuitul apei, prin intermediul Companiei Apa Service Giurgiu. I-am poftit în Uzina de Apă pentru a vedea pompele care fac posibilă distribuția apei, dar și pentru a vizita spațiul muzeal și  pentru a descoperi totul despre […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/apa-service-sa-azi-am-fost-bucurosi-de-oaspeti/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 28 februarie 2023 19:07

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.