APA SERVICE SA Giurgiu: !!! Canalizarea NU este tomberon !!!

APA SERVICE SA Giurgiu: !!! Canalizarea NU este tomberon !!!

Readucem în atenția clienților noștri un aspect care creează mari probleme sistemului de canalizare. Zilnic, lucrătorii noștri sunt nevoiți să intervină pentru a menține funcționarea sistemului de canalizare, a pompelor de apă și a stațiilor de epurare în condiții optime.

Un nou exemplu negativ de „ASA NU” vine de la stația de epurare Mihăilești, unde din canalizare sunt extrase permanent șervețele umede, cârpe, fibre naturale și artificiale și multe alte deșeuri care își au locul la tomberon.
Nu ar trebui să mai mire pe nimeni întreruperea serviciilor furnizate de Apa Service, atâta timp cât nu se conștientizează că „prețul” acestor gesturi iresponsabile, de a arunca deșeurile în canalizare, este reprezentat de avarii, disconfort și poluarea mediului.

Apa Service SA Giurgiu

Readucem în atenția clienților noștri un aspect care creează mari probleme sistemului de canalizare. Zilnic, lucrătorii noștri sunt nevoiți să intervină pentru a menține funcționarea sistemului de canalizare, a pompelor de apă și a stațiilor de epurare în condiții optime. Un nou exemplu negativ de „ASA NU” vine de la stația de epurare Mihăilești, unde […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/apa-service-sa-giurgiu-canalizarea-nu-este-tomberon/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=apa-service-sa-giurgiu-canalizarea-nu-este-tomberon
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 22 mai 2023 11:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.