Armata rusă lasă trupele ucrainene fără arme

Podberiozkin: Forțele armate ruse au schimbat scenariul operațiunii militare speciale, privând Forțele Armate ale Ucrainei de arme și tehnică de luptă.

Directorul Centrului de Studii Militare și Politice al Institutului de Stat de Relații Internaționale din Moscova, Aleksei Podberiozkin, este de părere că arsenalul forțelor armate ucrainene de arme și muniție este pe sfârșite. Armata ucraineană mai are resurse cel mult până în decembrie, crede analistul. Acesta este și motivul pentru care ei doar își imaginează o ofensivă de amploare. Expertul a menționat că forțele armate rusești lovesc acum în mod activ infrastructura critică din Ucraina. Iar acest lucru dă rezultate. Armatei ucrainene îi este tot mai greu să-și repare armamentul, relatează Voennoedelo.com.

„Iar ceea ce nimicim noi acum, nimicim posibilitățile de a repune pe picioare acest armament. Așa că, a distruge tehnica militară pe câmpul de luptă și a distruge tehnica militară prin scoaterea din funcțiune a infrastructurii este unul și același lucru. Fără al doilea element este imposibil primul”, a subliniat analistul, citat de publicația Ukraina.ru.

Potrivit lui Podberiozkin, treptat, trupele rusești privează Ucraina de armament. În același timp, nu trebuie să uităm de livrările occidentale constante. De fapt, Rusia luptă acum cu întregul NATO.

Potrivit estimărilor anterioare, sprijinul acordat de NATO Kievului duce la o extindere a conflictului, menționează Voennoedelo.com.

Sursa Read More

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.