Artisti maghiari pe scena Festivalului International al Teatrelor Dunarene ce se desfasoara in aceste zile la Giurgiu

Un regal de cultura maghiara este rezervat zilei de astazi, in cea de-a treia a FestIvalului International al Teatrelor Dunarene. Organizatorii au pregatit un vernisaj de expoziţie documentară, concerte de violoncel si pian si bineinteles , teatru.

FestIvalul International al Teatrelor Dunarene se desfasoara in aceste zile la Teatru Tudor Vianu din Giurgiu . Astazi, in cea de-a treia zi de festival Foaierul Mare va gazdui incepand cu ora 18.00 un Vernisaj de expoziţie documentară “VIAŢA ŞI OPERA LUI KODÁLY ZOLTÁN » a Institutului Cultural Maghiar Balassi .

Douazeci de minute mai tarziu, aceeasi institute de cultura va invita la un concert de violoncel si pian- Kodály Zoltán, Sonatina pentru violoncel şi pian ,Johannes Brahms si Sonata pentru pian şi violoncel nr. 1 in mi minor, op. 38 interpretata de Cornelius Zirbo şi Fabiola Ioniţă.
In concordanta cu serata cultural-maghiara, de la ora 19:00, in Sala Studio ,Teatrul Spirit din Budapesta, Ungaria va juca piesa „TOT ATUNCI, ANUL VIITOR” de Bernard Slade.
Spectacolul spune povestea a doi oameni, căsătoriți cu alții, care se văd pentru o întâlnire romantică o dată pe an, timp de două duzini de ani Piesa în două acte, se concentrează pe cea de a doua parte a întâlnirii lor, când dragostea va trece testului timpului.

Camelia SachettiSursa: http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Artisti maghiari pe scena Festivalului International al Teatrelor Dunarene ce se desfasoara in aceste zile la Giurgiu

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.