ATENȚIE, EXERCIȚIU!

ATENȚIE, EXERCIȚIU!

Accident rutier, urmat de incendiu și evacuarea unei clădiri

          Joi, 26 octombrie a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu va organiza un exercițiu de cooperare, cu forțe și mijloace în teren. Acesta se va desfășura în incinta Zonei Libere, începând cu ora 11:00.

Conform scenariului, vor fi primite mai multe apeluri de urgență care vor sesiza producerea unui accident rutier, între două autoturisme. Din informațiile primite de la participanții la trafic, trei persoane vor fi blocate în interiorul uneia dintre mașini, fără a avea posibilitatea de a ieși singure. Totodată, în urma impactului, unul dintre autoturisme va lua foc, iar flăcările se vor propaga la vegetația uscată de pe marginea drumului. Fumul dens va inunda clădirea din apropierea terenului incendiat, iar angajații vor trebui evacuați.   

  Persoanele care își desfășoară activitatea în incinta Zonei Libere sau cetățenii care vor trece prin apropierea locului în care se vor desfășura evenimentele trebuie să știe că este vorba despre un exercițiu, iar siguranța acestora nu este pusă în pericol.

The post ATENȚIE, EXERCIȚIU! appeared first on Informatia de Giurgiu.

Accident rutier, urmat de incendiu și evacuarea unei clădiri           Joi, 26 octombrie a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu va organiza un exercițiu de cooperare, cu forțe și mijloace în teren. Acesta se va desfășura în incinta Zonei Libere, începând cu ora 11:00. Conform scenariului, vor…

The post ATENȚIE, EXERCIȚIU! appeared first on Informatia de Giurgiu.


Autorul articolului Mitroi Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://www.informatiadegiurgiu.ro/atentie-exercitiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://www.informatiadegiurgiu.ro/feed/
Titlu original Informatia de Giurgiu
Data originala articol 25 octombrie 2023 15:22

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.