ATENȚIE! Poliția a impus restricții de circulație pe DN 1A, din cauza zăpezii!

Poliția Prahova a impus restricții de circulație, de miercuri seara, pe DN 1A, mai sus de Vălenii de Munte, din cauza ninsorii. Mașinile mari nu pot înainta, din cauza unor tir-uri care au derapat, informează Mediafax.
Potrivit Poliției Prahova, pe DN 1A ninge și s-a depus un strat subțire de zăpadă pe carosabil, fiind sesizări că au rămas camioane blocate pe sensul de urcare Cheia – Brașov.
„În zona Cheia-DN 1A ninge, e strat subțire de zăpadă pe carosabil. Este sesizare că autocamioane ar fi rămas blocate pe sensul de urcare Cheia-Brașov. Pe DN 1A se va institui restricție mai sus de Văleni pentru autoturisme cu masa maximă mai mare de 7,5 tone”, a transmis Poliția Prahova.
Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov au spus că vehiculele mari vor fi oprite la limita cu județul Brașov.
„Din cauza unor TIR-uri care au derapat pe DN 1A , la limita dintre județele Prahova și Brașov, la solicitarea Poliției Rutiere Brașov, a fost impusă restricția de circulație mai sus de Vălenii de Munte. Toate vehiculele cu masă mai mare de 7,5 tone vor fi oprite în zona Vălenii de Munte până la reluarea traficului la limita cu județul Brașov”, potrivit DRDP Brașov.
Deci atenție conducători auto, giurgiuveni dacă doriți să plecați în aceste zile spre aceste trasee este bine să vă pregătiți autoturismele pentru condițiile de iarnă.
(Jurnal)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: ATENȚIE! Poliția a impus restricții de circulație pe DN 1A, din cauza zăpezii!

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.