Atenție, șoferi! Transport agabaritic pe ruta Brașov – Giurgiu Pod P.T.F!

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță, printr-un comunicat, că în perioada 16.03.2020 – 23.03.2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul :
Brașov – DN1A – Vălenii de Munte – DN1B – Ploiești – DN1 – A3 – DNCB – DN6 – DN5B – DN5 Giurgiu Pod P.T.F (jud.GR).
Vehiculul transportă o presa hidraulică.
Lățimea maximă a vehiculului este 4,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.
Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Atenție, șoferi! Transport agabaritic pe ruta Brașov – Giurgiu Pod P.T.F!

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.