Aurelia Dobre: ” Numirea mea la CJ în locul lui Marian Mina este o minciună sfruntată, o intoxicare de presă”

Vicepreședintele PSD Giurgiu, Aurelia Dobre, acuză, într-un comunicat de presă, intenții vădite din partea unora de a crea, în mod artificial, tensiuni între membrii PSD Giurgiu.

Mai precis, la începutul acestei săptămâni, a apărut pe un site de știri o informație portivit căreia Aurelia Dobre, vicepreședinte al OFSD la nivel național, ar urma să-l înlocuiască, într-un viitor apropiat, pe Marian Mina la președinția Consiliului Județean.

Negând aceste informații, Aurelia Dobre a declarat:

„ Nu ştiu, cu toate că bănuiesc pe cineva care are intenţii necurate şi încearcă în mod vădit să creeze tensiuni artificiale între membrii PSD.

Absolut toate realizările PSD-ului la Giurgiu sunt rezultatul unei munci colective. Am fost, sunt şi voi rămâne un om de stânga. Nimeni nu-mi va putea schimba această opinie.

În orice familie, chiar şi după foarte mulţi ani de căsnicie sunt inerente unele discuţii în contradictoriu, chiar certuri, dar acest lucru se discută în familie şi într-un final, după păreri pro şi contra se ajunge la un consens.

Am ţinut să fac această subliniere deoarece pentru mine PSD-ul este o a doua familie. Nu neg faptul că au fost uneori păreri în contradictoriu în urma cărora au avut loc discuţii aprinse, dar de fiecare dată noi, cei din PSD am dat dovadă de suficientă maturitate politică şi totdeauna am depăşit aceste sincope care nu fac altceva decât rău partidului şi implicit oamenilor care au încredere în noi.

 În ceea ce priveşte numirea mea în locul domnului Marian Mina este o minciună sfruntată. Nu mi-am dorit şi nu-mi doresc această poziţie de preşedinte al Consiliului Judeţean. Nu mi-a propus nimeni aşa ceva şi chiar dacă mi-ar propune, indiferent de unde ar veni această propunere, am să refuz respectos. Nimeni nu-mi poate impune să fac ceva împotriva propriei mele voinţe. În încheiere ţin să vă mai mărturisesc ceva.

În PSD nu s-a luat niciodată o decizie unilateral. Toate deciziile se iau doar urmare a unor consultări cu membrii care fac parte din birourile politice  respectându-se ad litteram statutul PSD.”Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Aurelia Dobre: ” Numirea mea la CJ în locul lui Marian Mina este o minciună sfruntată, o intoxicare de presă”

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.