Avocat Liliana Țone, decan Baroul Giurgiu: “Cu speranță în viitor, vă urăm sărbători liniștite alături de cei dragi, cu sănătate, lumină in suflet și multă încredere în anul care va veni! La mulți ani!”

Suntem la finalul unui an dificil pentru omenire și sperăm ca mesajul nostru să vă găsească sănătoși, alături de familiile dumneavoastră.

Anul acesta am învățat să prețuim valori precum solidaritatea, prietenia si compasiunea. Am învățat să ne bucurăm de timpul petrecut împreună, să apreciem mai mult viața și să ne gândim mai des la cei care au nevoie de sprijinul nostru.

A fost un an complicat pentru toți.
Uniți, vom trece cu bine și peste această perioadă grea.

Cu speranță în viitor, vă urăm sărbători liniștite alături de cei dragi, cu sănătate, lumină in suflet și multă încredere în anul care va veni!

La mulți ani!

Consiliul Baroului Giurgiu,
Decan,
Avocat Liliana Țone

The post Avocat Liliana Țone, decan Baroul Giurgiu: “Cu speranță în viitor, vă urăm sărbători liniștite alături de cei dragi, cu sănătate, lumină in suflet și multă încredere în anul care va veni! La mulți ani!” appeared first on Informatia de Giurgiu.Sursa: informatiadegiurgiu.ro
Articol sursa: Avocat Liliana Țone, decan Baroul Giurgiu: “Cu speranță în viitor, vă urăm sărbători liniștite alături de cei dragi, cu sănătate, lumină in suflet și multă încredere în anul care va veni! La mulți ani!”

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.