Beianu și Anghelescu….

 

….sau Anghelescu și Beianu, acesta este ,,duetul” cu care PNL Giurgiu va defila spre câștigarea alegerilor locale din toamna acestui an.
Despre domnul Adrian Anghelescu, aviatorul, așa cum începe să se implementeze în mintea giurgiuvenilor, am scris mai zilele trecute.
Aviatorul este cea mai bună soluție pe care Partidul Național Liberal o putea oferi minicipiului Giurgiu și locuitorilor săi.
Despre domnul Dumitru Beianu n-am să spun prea multe, pentru că nu e giurgiuvean,sau sunt foarte puțini cei care nu îl cunosc.
Dumitru Beianu a fost președinte al Consiliului Județtean Giurgiu în cea mai consistentă și prolifică perioadă a acestei instituții, perioada 2008-2012.
Cu tot respectul pentru toți președinții care au condus de-a lungul vremii instituția de care depind destinele județului, Dumitru Beianu este cel care a lăsat urma cea mai adâncă ! De numele domniei sale se leagă cele mai importante proiecte sociale și de infrastructură din istoria post-decembristă a județuluiGiurgiu
Adrian Anghelescu și Dumitru Beianu reprezintă două nume pe care PNL Giurgiu pariază, pentru cel puțin 4 ani de creștere economică si socială a județului Giurgiu.Sursa:
http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Beianu și Anghelescu….

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.