Biletele de tratament prin Casa de Pensii – căutate de pensionarii giurgiuveni

Într-o ședință recentă, directorul executiv al Casei Județene de Pensii Giurgiu, Marian Dumitru, a prezentat o informare cu privire la biletele de tratament acordate pensionarilor prin intermediul instituției pe care o conduce.

Astfel, până la 27 mai la sediul Casei de Pensii fuseseră depuse 1.604 cereri pentru bilete de tratament balnear, majoritatea solicitărilor fiind pentru perioada de sezon mai – septembrie 2024.

În anul 2024 (până în prezent)  Casei Județene de Pensii Giurgiu i-au fost repartizate 584 de bilete de tratament, ceea ce înseamnă 19 serii a câte 16 zile fiecare, în unitățile de tratament din proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice – Sucursale ale Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă.

De asemenea, au mai fost repartizate 30 de bilete în unitățile de tratament balnear aparținând celorlalte societăți cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte de prestări servicii de tratament balnear.

În primele 7 serii ale anului 2024 au fost valorificate 126 de bilete de tratament, în stațiunile: Amara, Covasna, Olănești, Pucioasa, Sărata Monteoru, Buziaș, Mangalia, Neptun, Techirghiol.

Pentru seriile din luna mai, Casei Județene de Pensii Giurgiu i-au fost repartizate 30 de bilete, dintre care au fost valorificate 28.

Directorul executiv al Casei Județene de Pensii Giurgiu a mai precizat că au fost încheiate contracte cu societăți prestatoare de servicii de tratament balnear care au în administrare unități de tratament din următoarele stațiuni: Mangalia, Neptun, Techirghiol.

În prezent se află în desfășurare procesul de finalizare a contractelor ce urmează a fi încheiate de către Casa Națională de Pensii Publice și cu alți prestatori de servicii de tratament balnear, pentru bilete ce vor fi repartizate în perioada următoare.

Detalii despre criteriile de repartizare a biletelor de tratament prin sistemul organizat și administrat de Casa Națională de Pensii Publice sunt disponibile pe pagina de internet a Casei Județene de Pensii Giurgiu – https://www.cjpgiurgiu.ro/ – secțiunea ”Bilete tratament”.

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.