Candidatul PSD la primăria Giurgiu, Nicolae Barbu: ”În primele două luni ale mandatului voi reduce taxele și impozitele și voi elimina taxele pentru utilizarea bazelor sportive”

Candidatul PSD la primăria Giurgiu, Nicolae Barbu: ”În primele două luni ale mandatului voi reduce taxele și impozitele și voi elimina taxele pentru utilizarea bazelor sportive”

 

Fostul primar Nicolae Barbu candidează pentru un nou mandat de primar al Municipiului Giurgiu, iar în această perioadă își prezintă principalele proiecte cuprinse în platforma program.

De altfel este și conceptul pe care se bazează în campania electorală, fiind de părere că cetățenii trebuie să cunoască în amănunt care sunt proiectele pentru municipiu, care sunt prioritățile, cum și când vor fi puse în aplicare.

Aflat în cadrul unei emisiuni electorale, Nicolae Barbu e dezvăluit câteva dintre proiectele pe care le va iniția chiar în primele luni de mandat, inițiative menite să aducă mai mult confort financiar giurgiuvenilor, destul de împovărați cu costurile de zi cu zi.

Primul proiect pe care îl va pune în aplicare, în condițiile în care va beneficia și de majoritate în Consiliul Local va fi reducerea taxelor și impozitelor locale, considerate o povară mai mare decât pot duce cetățenii.

Giurgiuvenii, în momentul de față nu pot plăti. Vor rămâne cu datorii, acele datorii vor produce dobânzi și tot nu vor fi plătite. Dacă nu se vor încasa peste 90% din taxele locale, nu se pot primi bani de la Guvern, deci te îngropi singur, îți tai craca de sub picioare. Niciodată, în nicio țară, creșterea de impozite și taxe nu a adus bani mulți la buget. A adus împovărare mai mare și încasări mai mici. (…) Va fi aprobată hotărârea ( n.r. de reducere a taxelor și impozitelor) până la sfârșitul anului 2024. De ce? Îmi preiau mandatul la sfârșitul lunii octombrie. Am nevoie de minim două luni pentru transparență, dar o fac pentru a intra în vigoare imediat cu anul următor.” – Nicolae Barbu – candidat PSD primăria Giurgiu

Un al doilea proiect pe care Nicolae Barbu îl consideră prioritar vizează domeniul sportului, mai exact taxele pe care le încasează în prezent primăria Giurgiu pentru închirierea bazelor sportive pe care le deține. Aceste taxe trebuie să dispară, în opinia fostului primar.

Poate îmi explică și mie cineva din actuala administrație a orașului, câți bani au încasat de la taxa pe care au luat-o pe terenurile de sport, pe sălile de sport, pe Sala Polivalentă. Câți bani au încasat și cât a ajutat economia primăriei această taxă? Ce le promit tuturor? Va fi prima hotărâre pe care o pot da pentru că, este tot pe transparență și tot în decembrie voi da această hotărâre, bineînțeles dacă am 11 consilieri. Prin această hotărâre anunț că se elimină, se anulează condiția de plată pentru folosirea bazelor sportive și a terenurilor de sport ce aparțin municipalității.” – Nicolae Barbu – candidat PSD primăria Giurgiu

  Fostul primar Nicolae Barbu candidează pentru un nou mandat de primar al Municipiului Giurgiu, iar în această perioadă își prezintă principalele proiecte cuprinse în platforma program. De altfel este…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/candidatul-psd-la-primaria-giurgiu-nicolae-barbu-in-primele-doua-luni-ale-mandatului-voi-reduce-taxele-si-impozitele-si-voi-elimina-taxele-pentru-utilizarea-bazelor-sportive/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 14 mai 2024 17:29

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.