Care e logica? Strada Digului transformată în sens unic, fără nicio explicație

Care e logica? Strada Digului transformată în sens unic, fără nicio explicație

Vineri, 9 septembrie, primăria Giurgiu anunța, sec, pe pagina de facebook, că Str. Digului devine cu sens unic (sens de mers Pod Bizet – Str. I. L. Caragiale).

Spunem un anunț sec, pentru că textul nu este însoțit de nicio explicație care să lămuească decizia ce i-a bulversat pe toți conducătorii auto.

Să nu mai pomenim de slaba comunicare, de parcă toată lumea este obligată să aibă cont pe facebook și să viziteze pagina primăriei!

Revenind la drumul cu pricina și la decizia care sfidează orice logică, nu putem să nu ne întrebăm ce minte luminată a venit cu propunerea, mai ales ca Str. Digului era o bună rută ocolitoare pentru cei care își doreau să ajungă pe centura orașului, sau invers, dinspre Podul Bizetz, pe Șos. Sloboziei, fără a mai sta la semafoare și fără a aglomera artera principală, B-dul 1907.

Acum, de când cu se sensul unic de pe Digului, la semaforul de pe 1907, dinspre Parcul Alei, sunt cozi mari de mașini și toți șoferii se întreabă care este scopul deciziei bizare și neexplicate?

După ce că în oraș se circulă haotic de luni bune, se declară străzi cu sens unic tocmai acele străzi care mai pot prelua din traficul sufocat de lucrări, menite parcă să încurce și mai tare misiunea șoferilor.

Bine că avem, tot pe Digului, trecerea de pietoni care duce direct în boscheți, că în rest s-au rezolvat toate.

Vineri, 9 septembrie, primăria Giurgiu anunța, sec, pe pagina de facebook, că Str. Digului devine cu sens unic (sens de mers Pod Bizet – Str. I. L. Caragiale). Spunem un…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/care-e-logica-strada-digului-transformata-in-sens-unic-fara-nicio-explicatie/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 13 septembrie 2023 11:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.