Cătălin DRULĂ, Președintele USR:  ”Această flămânzenie de a ataca resursele statului, aproape că e mai mare la PNL decât la PSD!”

Cătălin DRULĂ, Președintele USR:  ”Această flămânzenie de a ataca resursele statului, aproape că e mai mare la PNL decât la PSD!”

În acțiunea PNL, și de când guverna cu USR, și din prezent, nu există niciun fel de liberalism, a declarat liderul formațiunii de opoziție, deputatul Cătălin Drulă,  la o emisiune TV, criticînd partidele aflate la guvernare.

Întrebat  cât de preocupați par cei  din PNL  de ce se va întâmpla cu mediul privat, dacă proiectul OUG ce urmărește măsuri de austeritate  pentru  ONG-uri și a IMM-uri,  președintele USR a spus: „Absolut deloc, absolut deloc. Absolut deloc nu sunt preocupați cei de la PNL – și asta v-o spun așa, cum ați și formulat în întrebare, din experiența directă de a guverna. Eu am fost șocat, chiar dacă ne cunoșteam cumva din Parlament, din trei ani de opoziție comună, apoi fusese PNL singur la guvernare un an, cât de puțin liberalism este în PNL”.

De fapt, această flămânzenie de a ataca resursele statului, v-am spus mai devreme, aproape că e mai mare la PNL decât la PSD. Cred că există și o explicație, dar intrăm în zona de analiză prea profundă, și anume PSD e un partid mai sigur pe el, el știe că întotdeauna va ajunge cumva la guvernare, chiar după o perioadă în opoziție, în timp ce la PNL e o foame d-asta așa, hai, băieți, cât prindem acum, să luăm ce putem, CA-uri, contracte, ș.a.m.d., or reformă, eficiență, atenție la cheltuirea banului public nu pot să zic că am întâlnit în Guvern”, a  mi spus  Cătălin Drulă.

În Guvern, în ceea ce are legătură cu zona de guvernare, nu pot să zic că am găsit un tovarăș de idei cu care să gândim și să discutăm. Parțial Florin Cîțu, la începutul guvernării, pe gură spunea lucrurile corecte, un pic repetitiv și stil moară stricată așa, dar măcar erau lucruri care țineau de liberalism, după care în practică s-a ales praful de ele.

În ceea ce privește acțiunea Partidului Național Liberal, și de atunci, și de acum, nu există niciun fel de liberalism. Există doar dorința de a rămâne la putere ei și cu ai lor. Oricum acest partid e mai mult fostul PD-L, în mare”, a mai adăugat liderul USR.

(Jurnal)

Articolul Cătălin DRULĂ, Președintele USR:  ”Această flămânzenie de a ataca resursele statului, aproape că e mai mare la PNL decât la PSD!” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

În acțiunea PNL, și de când guverna cu USR, și din prezent, nu există niciun fel de liberalism, a declarat liderul formațiunii de opoziție, deputatul Cătălin Drulă,  la o emisiune TV, criticînd partidele aflate la guvernare. Întrebat  cât de preocupați par cei  din PNL  de ce se va întâmpla cu mediul privat, dacă proiectul OUG ce […]

Articolul Cătălin DRULĂ, Președintele USR:  ”Această flămânzenie de a ataca resursele statului, aproape că e mai mare la PNL decât la PSD!” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/catalin-drula-presedintele-usr-aceasta-flamanzenie-de-a-ataca-resursele-statului-aproape-ca-e-mai-mare-la-pnl-decat-la-psd/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 9 august 2023 22:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.