Cazierul judiciar poate fi ridicat de la biroul special înființat la Bolintin

Polițiștii giurgiuveni vin în sprijinul cetățenilor din nordul județului prin înființarea unui nou ghișeu de eliberare a certificatelor de cazier judiciar.

Luni 1, aprilie a.c., Inspectoratul de Poliție județean Giurgiu a venit în sprijinul cetățenilor care doresc eliberarea cazierului judiciar prin înființarea unui  nou ghișeu la sediul Poliției Oraș Bolintin Vale.

Ghișeul a fost înființat pentru a deservi  cetățenii  care domiciliază în zona de nord a județului Giurgiu.

Prin asigurarea accesului cetățenilor la acest serviciu înființat la sediul Poliției oraș Bolintin Vale se scurtează timpul de eliberare a cazierului judiciar și nu  mai este necesară deplasarea cetățenilor în municipiul Giurgiu, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu sau în municipiul București.

Programul de lucru cu publicul se va desfășura în ziua de luni  în intervalul orar 08.30 -12.30 respectiv in ziua de joi în intervalul orar 14.00 -18.00.

 

The post Cazierul judiciar poate fi ridicat de la biroul special înființat la Bolintin appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Cazierul judiciar poate fi ridicat de la biroul special înființat la Bolintin

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.