Ce își dorește noul director al SC APDF Giurgiu, Marian Măroiu…

Ce își dorește noul director al SC APDF Giurgiu, Marian Măroiu…

Cu o săptămână în urmă numit director general al SC Administrația Porturilor Dunării Fluviale  Giurgiu SA, Marian Măroiu, președintele organizației Municipale a PSD Giurgiu, ne-a făcut o scurtă declarație de presă.

În primul rând îmi doresc ca această companie să fie pe profit și totodată  să realizăm investițiile pe care le avem, pe fonduri europene. Foarte multe din ele sunt investiții în derulare, pe care dorim  să reușim să le implementăm, după cum am stabilit – menționa noul director al Companiei.

Este adevărat că ne confruntăm și cu o serie de probleme pe care le vom rezolva,  evident…Situația economică în context național  sper să nu ne afecteze Compania. În prezent lucrurile merg bine nu pot spune că ne afectează în vreun fel.

Noi fiind o Companie Națională care ne autofinanțăm, deocamdată lucrurile merg bine – ne-a mai precizat directorul APDF, Marian Măroiu.

Articolul Ce își dorește noul director al SC APDF Giurgiu, Marian Măroiu… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Cu o săptămână în urmă numit director general al SC Administrația Porturilor Dunării Fluviale  Giurgiu SA, Marian Măroiu, președintele organizației Municipale a PSD Giurgiu, ne-a făcut o scurtă declarație de presă. În primul rând îmi doresc ca această companie să fie pe profit și totodată  să realizăm investițiile pe care le avem, pe fonduri europene. […]

Articolul Ce își dorește noul director al SC APDF Giurgiu, Marian Măroiu… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/ce-isi-doreste-noul-director-al-sc-apdf-giurgiu-marian-maroiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 3 noiembrie 2023 11:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.