Ce s-a întâmplat în ultimele 24 de ore în județul Giurgiu, în privința infectărilor cu Coronavirus…

Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează asupra situației epidemiologice actualizate la nivelul județului Giurgiu, la data de 27.02.2021:

cazuri confirmate pozitiv – 7.818 (dintre care 58 în ultimele 24 de ore);

cazuri vindecate și externate – 6.114;

în carantină la domiciliu – 269 de persoane;

în carantină instituționalizată – 0 persoane.

 Până în prezent, dintre persoanele confirmate pozitiv, 268 sunt în izolare la domiciliu la ora actuală, iar 0 au fost externate la cerere.
Până în prezent, au fost testate 21.679 persoane, dintre care 61 în ultimele 24 de ore.
Numărul menţionat al testelor reprezintă recoltările efectuate exclusiv în centrele de pe raza judeţului Giurgiu. Direcția de Sănătate Publică Giurgiu nu are în evidență recoltările efectuate pe raza altor județe. Totodată, numărul precizat al persoanelor confirmate pozitiv, în ultimele 24 de ore, poate include și rezultatele pozitive ale testelor efectuate în zilele anterioare.
La ora actuală, sunt 1.647 de cazuri active, dintre care 1.379 spitalizați și 268 în izolare la domiciliu.
        Autoritățile din Giurgiu mulțumesc tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă.
Precizăm că algoritmul de testare stabilit de INSP poate fi consultat accesând următorul link: https://www.cnscbt.ro/index.php/1574-algoritm-testare-internare-externare-23-03-2020/file.
        Instituția Prefectului Județul Giurgiu face un apel către locuitorii județului să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și măsurile stabilite pe timpul stării de alertă.
Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Totodată, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.
Apelați 112 doar în caz de urgență!
* Datele înscrise în prezentul buletin sunt din situațiile oficiale întocmite și transmise de instituțiile competente.
(Centrul Judeţean de Conducere și Coordonare a Intervenției Giurgiu)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Ce s-a întâmplat în ultimele 24 de ore în județul Giurgiu, în privința infectărilor cu Coronavirus…

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.